Sponsrade av RaceOne!

5 augusti, 2018 ktrailrun 0 Comments

Helt fantastiskt att vi i år blir sponsrade med RaceOne-appen, så att er familj och vänner kan följa och stötta er hela vägen under Kroppefjäll Trailrun!

På premiären hade vi inte möjlighet att ta individuella löptider under loppet, mer än ungefärlig tid från startskott till målgång. Det var en av delarna som var efterfrågade till årets lopp, då alla kanske inte hade möjlighet att ta egen tid eller att man hade hejarklack som skulle hinna till de olika ”heja-platserna” längs banan utan att missa sina löpare.

Därför fick vi i år årets bästa erbjudande av RaceOne – att testa hur appen fungerar under vårt lopp!

Kanske har du eller någon du känner cyklat Vätternrundan det senaste två åren? Eller kanske stakat dig fram på någon av Vasaloppets olika utmaningar? Då har du säkert använt/ testat eller hört om appen!

Förutom att ge tillgång till LIVE-tracking, ger appen också tillgång till LIVE-video under hela ditt lopp. Med hjälp av GPS:en i din mobil kan familj och vänner följa dig under hela loppet. 

Såhär delar du ditt Kroppefjäll Trailrun LIVE
 
Så här gör du: 
1. Ladda ner – RaceONE finns för Iphone och Android. Läs mer på raceone.se

2. Anmäl dig  – Starta appen, gå in på rätt lopp och anmäl dig

3. Dela – Berätta för familj och vänner om RaceONE så att de kan följa dig live

4. Starta – Aktivera loppet i RaceONE innan start. Ta med mobilen när du springer, starten går automatiskt när du passerar startlinjen

raceone

Leave a Reply:

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *