2017 – vilken premiär!!!

9 juli, 2018 ktrailrun 0 Comments

Vilken start! Vilket löpargäng! Vilken glädjekänsla!

Premiären hade en alldeles perfekt start. Alla nummerlappar blev hämtade, busstransporterna fungerade utmärkt och vi kunde inte ha fått ett bättre väder. Det var vindstilla, stjärnklart och lagom krispigt i luften. Att på avstånd få se den ljusslinga som ålade sig likt en orm i skogen, det var nog bland det häftigaste. Att se alla tappra 230 löpare, springa längs dunkla stigar och grusvägar i mörkret med enbart sin egen pannlampa som ljus.

Att som funktionär få se första bussen lämna grusplanen, full i förväntansfulla löpare och sedan få se de första – och alla! – komma tillbaka i mål, det va en känsla av adrenalin och spändhet man tidigare knappt upplevt. Så häftigt!

Vi fick bra feedback som till i årets lopp har gjort att det blir mindre grusväg och mer terräng. Banan upplevdes dessutom av några som ”alldeles för kort” så därför utökar vi med marathon, också! 

Vi kan knappt vänta till 10 november – kan du?!?!?

Leave a Reply:

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *