Karta

Karta över banans sträckning

$ 00.00

Banbeskrivning:

- 21km-sträckningen startar på Granan med 2km elljusspår varpå man går in på en 500m skogsstig som är ganska ojämn och det finns en del hinder i form av nedfallna träd som ligger över spåret. Viss del av denna sträcka kan även vara lite blöt i november. Sedan följer en slingrig stig i 2km där det gäller att vara uppmärksam på reflexmarkeringarna!

Efter stigen kommer en lättsprungen skogsväg ca. 4km som avlöses av en helt "ospårad" skogssträcka på 650meter som förbinder två skogsvägar. Denna sträcka kommer att vara väl utmärkt och det kommer finnas gott om funktionärer.

Väl ute på det nya skogsvägspartiet springer man ytterligare 2,5km innan man sammanstrålar med halvdistansklassen. Spåret går då in på en kortare sträcka skogsstig ca.1km, innan man når ut på en lång sträcka grusväg ca.6km. De tre sista kilometrarna till målet består av skogsstig, inte svårsprunget till underlaget, men ganska kupperat.

Sammanfattningsvis kan man säga att sträckorna med lite mer utmanande underlag ligger på första halvan av loppet, varpå de som springer halvdistansen har något enklare förutsättning underlagsmässigt.